Tapahtumakalenteri

19.8. Ylimääräinen kokous klo 17 keskustan kololla
Uudet säännöt on hyväksytty, joten otetaan ne nyt käyttöön. Kahvitarjoilu. Äänestysoikeus kaikilla lippukunnan 15-vuotta täyttäneillä jäsenillä.

19.8. Johtajaneuvosto – partiostartti klo 17-20 (ylimääräisen kokouksen jälkeen)
Samoajien, vaeltajien ja aikuisten partiosyksyn aloitus. Tulevan suunnittelua, preppausta ajankohtaisista aiheista ja kuulumisten vaihtoa kesän jälkeen. Tervetuloa!

2.9. Alkajaishyppelöt – Partiopuuska

Koko lippukuntamme syksyn aloitustapahtuma pidetään tänä vuonna Pohjanmaan Partiolaisten Partiopuuska-kampanjan yhteydessä. Tapahtumassa on luvassa pientä ohjelmaa, partiotoiminnan esittelyä sekä infoa ryhmiin ilmoittautumisesta. Tapahtumaan ovat tervetulleita lippukuntamme jäsenet sekä kaikki partiosta kiinnostuneet perheineen.

5.9. Tervetuloa partioon aikuisena – retkiruoan äärellä
Ilkan Partiolaiset ry järjestää lauantaina 5.9. klo 11-15 yli 18-vuotiaille suunnatun Tervetuloa partioon-kurssin Ilmajoella. Tutustumme partiotoimintaan ja valmistamme yhdessä retkikeittimillä sekä nuotiolla ruokaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä 3.9. partiolaisten jäsenrekisterissä: kuksaan.fi/34245 (Valitse ilmoittautuessa ”Jos et ole partiolainen” -lomake, mikäli olet uusi. Tapahtumaan ilmoittautuminen ei tarkoita jäseneksi liittymistä). Löydä netistä: Facebook-tapahtuma https://www.facebook.com/events/1375093669319473/?active_tab=about 

8.9. Partioon ilmoittautuminen
Ilmoittautumistiedot nyt luettavissa uutisista tai ilkanpartiolaiset.fi/jasenyys!
Uudet jäsenet ilmoittautuvat mukaan lippukunnan toimintaan tekstiviestillä. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin monta, kuin ryhmässä on tilaa. Loput jäävät varasijajonoon. Kaikki vanhat jäsenet säilyttävät paikkansa ryhmissä. Ryhmäkoot vaihtelevat 10-15 hengen välillä. Ilmoittautumisesta pidetään infotilaisuus alkajaishyppelöissä. Lisäksi ilmoittautumisohjeet päivittyvät mm. nettisivuillemme.

12.-13.9. Klapi – Pohjanmaan Partiolaisten partiotaitojen syysmestaruuskilpailut Ilmajoella

Kauan odotettu ja pitkään suunniteltu viikonloppu lähestyy – lippukuntamme ja alueemme isännöimät partiotaitojen syysmestaruuskilpailut mittelöidään syyskuussa Ilmajoella. Kilpailussa on sininen, punainen, ruskea, harmaa sekä vaaleanpunainen sarja, ja alaikäraja kilpailijoille on 14 vuotta. Ilmoittautuminen jatkuu 23.8. asti – kerää siis vartio kasaan ja lähde mukaan kilpailemaan! Jos puolestaan haluaisit lähteä auttamaan kisajärjestelyissä oli se sitten rastihenkilön, huoltomiehen tai joka paikan höylän hommia, ota yhteyttä kilpailunjohtajaan tai järjestelysihteeriin:
Elsa Lahti elsa.lahti [at] partio.fi

Julia “Julle” Saarimäki julia.saarimaki [at] gmail.com

https://pohjanmaa.partio.fi/nyt/klapi/

Partiokokoontumiset alkavat 21.9.->
Kunhan kisapöhinöistä on toivuttu, viikotoiminta jatkuu jälleen viikolla 39. Ryhmänjohtajat ottavat yhteyttä ryhmien kokoontumisajoista sopimiseksi.