Tarvetta uusille ryhmänvetäjille 2021-2022

Haluatko edistää lasten ja nuorten harrastustoimintaa? Oletko itse käynyt joskus partiossa? Tuletko hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa? Tarvitsemme apukäsiä seuraavien ryhmien kanssa, jotta toiminta saadaan myös heti Alkajaishyppelöiden jälkeen käynnistymään säännöllisesti. Ryhmien koko on pyritty pitämään 10-12 osallistujassa, kokoontumiset ovat kerta viikkoon 1h.

TARVE

Koskenkorvan ryhmissä:

  1. Sudenpennut, (pojat ja tytöt, 1-3 lk): Tarve 1-3 vetäjälle, jotta pystymme ottamaan uusia jäseniä mukaan myös Koskenkorvalla. Nykyisistä riveistämme ei tällä hetkellä ole saatu järjestettyä vetäjää. Sudenpennut tarvitsevat vähintään yhden täysi-ikäisen vetäjän ryhmälleen. Vastuuta voi jakaa useamman henkilön kesken ja vuorotella paikallaolon suhteen. Partio on harrastus myös vetäjilleen, joten mietitään yhdessä hyvä ratkaisu!

Keskustan ryhmissä:

2. Sudenpennut (pojat ja tytöt, 1-3 lk): Tarve 1-2 vetäjälle. Ennestään ryhmässä ainakin yksi aikuinen vetäjä.

3. Seikkailijat (pojat ja tytöt, 4-5 lk): Tarve 1-2 vetäjälle. Ennestään ryhmässä ainakin yksi aikuinen vetäjä.

KOULUTUSTA

Tyhjästä ei tarvitse nyhjäistä! Kaikkien ryhmien toimintasuunnitelmat tehdään porukalla yhteistyönä lauantaina 4.9. Partio-ohjelmaan on saatavilla valmista ohjelmaa osoitteessa partio-ohjelma.fi

Sudenpentu- ja seikkailijaryhmien johtajille tarjolla partioryhmän vetämiseen valmiudet antava koulutus verkkototeutuksena kahdessa osassa 26.8. & 18.9. sekä lähitoteutuksena Vihannissa 2.-3.10. Kurssit ovat osallistujalle maksuttomia ja lippukunta korvaa osan matkakustannuksista.

KIINNOSTUITKO? Tai haluatko lisätietoa? Laita sähköpostia osoitteeseen: ilkanpartiolaiset(at) gmail.com tai viestiä lippukunnanjohtajalle/apulaislippukunnanjohtajalle : https://ilkanpartiolaiset.fi/yhteystiedot/