Partiosyksy 2021

Hellurei! Partiosyksy ja viikkotoiminta on pian vierähtämässä käyntiin. Järjestämme toimintaa esittelevän tapahtuman Alkajaishyppelöt tiistai-iltana 31.8. uusille harrastajille. Seuraamme kokoontumisrajoituksia ja ilmoitamme tarkemmista järjestelyistä tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Alkajaishyppelöissä tutustutaan toimintaan ja varsinainen ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu erikseen syyskuun toisella viikolla, myöhemmin ilmoitettaviin sähköpostiosoitteisiin/puhelinnumeroihin. Julkistamme vielä ennen Alkajaishyppelöitä tarkemman tiedon avoimista paikoista.

UUTTA! Tänä syksynä pääsemme aloittamaan toivotun perhepartion Ilkan partiolaisissa! Suunnittelemme myös yli 18-vuotiaille omia retkiä ja partioiltoja. Molemmissa ryhmissä kokoontumiset n. kerran kuukaudessa.  

Pysykää kuulolla!