Tapahtuma: Aikuisten partiotoiminta tutuksi 24.4.

ILMOITTAUDU mukaan sähköpostitse ja Tule tutustumaan laavuretken lomassa aikuisten harrastusmahdollisuuksiin partiolippukunta Ilkan Partiolaiset ry:ssä! Tapahtuma on siis suunnattu yli 18-vuotiaille.Retki toteutetaan Korpisaaren esteettömän lähiliikuntareitin laavulla ja maastossa. Parkkipaikat Etelä-Pohjanmaan Opiston pihassa (Opistontie 111, 60800 Ilmajoki).

Luvassa:
– Retkiruoan valmistusta
– Nokipannukahvia
– Lippukunnan ja partiotoiminnan esittelyä

Tapahtumaan tulee ILMOITTAUTUA, koska osallistujamäärää on rajoitettu koronavirustilanteen vuoksi. Ethän osallistu tapahtumaan sairaana – ilmoitathan peruutuksista.

Ilmoittaudu 21.4. mennessä lippukunnan sähköpostiin ilkanpartiolaiset (at) gmail.com. Kerro viestissä:
– Osallistujien nimet ja lukumäärä
– Ruoka-aineallergiat
– Puhelinnumero

Lähetämme lisätietoja osallistujille (esim. mahdollisen varustelistan) sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse.Jos sinulla on kysyttävää, laita viestiä Ilkan Partiolaiset – facebook-sivujen tai sähköpostin kautta (ilkanpartiolaiset (at) gmail.com). TERVETULOA !😊