Lippukunnan uutiskirje 6/2020

Ilkan Partiolaisten uutiskirje 6/2020 (julkaistu 20.9.)

Tämä uutiskirje lähetetään kaikille lippukunnan jäsenille sekä huoltajille, joille on rekisteröity sähköpostiosoite jäsenrekisteriimme. Päivitäthän yhteystietosi ajantasalle osoitteessa: asiointi.partio.fi

************************************************************************

1.Lippukunnan arki
Ulkona alkaa jo näyttää syksyltä ja se tietää partiokauden aloitusta! Kausi alkaa tänä vuonna aiempaan verraten pari viikkoa myöhemmin, koska viime viikonloppuna vietimme Ilmajoella piirimme partiotaitokilpailuja nimeltään Klapi. Vuoden suunnittelu- ja talkootyö huipentui viikonlopun kisoihin, joissa Ilkan Partiolaiset oli vastuujärjestäjänä alueemme muiden lippukuntien kanssa. Kiitos osallistuneille!

Elokuussa vietettiin telttatalkoita Koskenkorvan varastolla. Kaikki lippukunnan majoitteet on nyt tarkistettu ja ovat valmiina seuraaville leireille. Hyvä me! Kesän aikana myös kämpällä on tehty monenlaisia parannuksia turvallisuuteen ja alueen käyttöön liittyen. Kiitos Sami & muu kämpän huoltoryhmä!

Syksy painottuu ryhmien viikkotoiminnan toteutukseen. Alkavalla kaudella Koskenkorvalla kokoontuu 2 ryhmää ja keskustassa 4. Tarkemmat tiedot ryhmistä löytyy nettisivuiltamme: ilkanpartiolaiset.fi . Perinteistä joulukampanjaa eli adventtikalenterien myyntiä toteutetaan lokakuun puolivälistä joulukuuhun saakka. 6.12. vietetään itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia ja seuraavalla viikolla 10.12. joulujuhlaa.

2.Korona-asiat lippukunnassa

Seuraamme lippukunnassa Suomen Partiolaisten antamia ohjeistuksia koronavirustilanteen suhteen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että voimme aloittaa toimintamme suunnitellusti alkavalla viikolla. Muistutamme jokaista seuraavista asioista: 

  • Osallistu partioon vain terveenä, ilmoita poissaolosta ryhmänjohtajalle
  • Kololle tullessa ja kotiin lähtiessä pestään kädet 
  • Saatavilla on käsidesiä ja ryhmänjohtajat pyyhkivät pinnat aina kokoontumisen jälkeen
  • Varustaudu säänmukaisin ulkovaattein, jotta voidaan olla ulkona

Suomen Partiolaisten ohjeistukset koronatilanteessa: https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/

3.Asiointipalvelu

Jäsenrekisteri Kuksan käytettävyyttä on helpotettu ottamalla käyttöön uusi asiointipalvelu! Asiointipalvelu kokoaa kaikki perheen alaikäiset jäsenet samaan huoltajan näkymään, joten tietojen päivittäminen on jatkossa yksinkertaisempaa. Asiointipalvelussa voi hoitaa näppärästi keskeiset jäsenyyteen liittyvät toimet, kuten omien tietojen päivittämisen, tapahtumiin ilmoittautumisen, jäsenhakemusten ja huoltajien lisäämisen sekä lippukunnasta eroamisen. Kannattaakin käydä tutustumassa uuteen palveluun mahdollisimman pian ja päivittää jäsentiedot ajan tasalle!

Asiointipalveluun pääsee osoitteessa asiointi.partio.fi ja sinne kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaankin on kirjauduttu. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta pääset luomaan sen asiointipalvelun etusivulla.

Asiointipalvelu on tarkoitettu huoltajien ja 15 vuotta täyttäneiden jäsenten käyttöön. 15 vuotta täyttäneet jäsenet pystyvät ilmoittautumaan alle kolmen päivän kestäviin tapahtumiin itse.

Pikaohje käytöstä uusille jäsenille: https://ilkanpartiolaiset.fi/jasenyys/

Lisää ohjeita käytöstä: 

https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/partion-asiointipalvelu/


4.Tärkeät yhteyshenkilöt lippukunnassa

Päivitetyt yhteystiedot löydät nettisivuiltamme: https://ilkanpartiolaiset.fi/yhteystiedot/
Lippukunnanjohtaja välittää tarvittaesssa viestit eteenpäin oikealle henkilölle. 

5. Tapahtumakalenteri
Lippukuntamme ohjelmajohtaja Helena on koostanut syksyn tapahtumat ja kurssit kalenteriksi. Kurkkaa mitä on tulossa ja laita kalenteri vaikkapa jääkaapin oveen muistutukseksi. Kalenteri liitteenä, sekä päivittyy myös lippukuntamme nettisivuille. 

6. Uudet nettisivut

Nettisivuvastaavat Heta ja Katariina ovat kesän aikana laittaneet lippukunnan sivut uuteen kuosiin. Kyllä kelpaa! Käykää kurkkaamassa lopputulos! ilkanpartiolaiset.fi 

************************************************************************

Facebook: Ilkan Partiolaiset 

Instagram: ilkanpartiolaiset, pohjanmaan partiolaiset, partioscout