Adventtikalentereita, paitatilaus ja päivitetyt koronavarotoimet

(Julkaistu 5.10.)

1. Adventtikalenterimyynti alkaa 15.10.

Partiolaisten perinteinen adventtikalenterimyyntikampanja on täällä taas! Myyntiaika 15.10.-5.12. Yksi kalenteri maksaa 10€. Koko summalla tuetaan partiotoimintaa ja kiitokseksi tukija saa adventtikalenterin joulunodotukseen!

Kalentereihin liittyvä infokirje jaetaan koteihin ensi viikolla partiokokouksissa ja kalentereita saa myyntiin sitten syysloman jälkeen. Kirje myös tässä sähköpostissa liitteenä.

Tärkeitä päivämääriä: Palauta rahat ja myymättömät kalenterit viimeistään 5.12. omalle ryhmänjohtajallesi. Mikäli myymättömiä kalentereita näyttää jäävän paljon, tuo ne jo 15.11. mennessä, niin saamme ne jakoon seuraaville.

Koronavirustilanteen eläessä, on hyvä markkinoida myös nettikauppaa kauempana asuville sukulaisille. Nettikaupasta kalenterin voi tilata suoraan kotiin postitse: adventtikalenteri.fi . Valitse tuettavaksi lippukunnaksi Ilkan Partiolaiset ry tilausvaiheessa.

Myös yritykset voivat tilata lippukunnalta kalentereita esimerkiksi työntekijöiden tai yhteistyökumppaneiden joulutervehdykseksi. Kalenterimyynti on yleishyödyllisen yhteisön verovapaata varainkeruuta. Tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Tilaukset 22.11. mennessä osoitteeseen: ilkanpartiolaiset@gmail.com.

2. Ilkan Partiolaisten paitatilaus

Lippukunta teettää tilausten perusteella lippukunnan logolla T-paitoja, college-paitoja ja vetoketjullisia huppareita. Paidat ovat Fruit of the Loom –merkkisiä. Paitoja voi käyttää kotona, koulussa ja partiossa. Sudenpennut voivat ostaa sinisen college-paidan partiopaidaksi ja ommella merkit siihen. Ikäkausikohtaiset merkkien ompeluohjeet löytyvät www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partioasu-ja-merkit/ Merkkejä ei ommella T-paitaan tai huppariin. Ns. virallisen partiopaidan, mihin ommellaan suoritetut merkit ja jota käyttävät seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset partiotapahtumissa, voi tilata esim. osoitteesta https://scandinavianoutdoor.fi/

Paitatilaukset tehdään osoitteessa https://forms.gle/LuErGq2Erge3EDcG6 Samalla voi tilata merkkejä ja IP:n logolla varustettuja kangaskasseja.

Sitovat tilaukset tulee tehdä lokakuun loppuun mennessä (31.10.). Lasku lähetetään tilauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja sen eräpäivä on 15.11. Tilatut tuotteet saa marras-joulukuussa ryhmän kokouksessa.

Lisätiedot: ilkanpartiolaiset@gmail.com

Partioterveisin, Päivi Kuismin
rahastonhoitaja
Ilkan Partiolaiset ry

3. Päivitetyt koronaohjeistukset

Myös Etelä-Pohjanmaan alueella on todettu viime viikkoina uusia koronavirustapauksia. Seuraamme kansallisia sekä paikallisia viranomaisten ja Suomen Partiolaisten antamia ohjeistuksia. Viimeisimpänä on päivitetty maskin käyttöön liittyviä käytänteitä. Tässä kertaus ajantasaisista ohjeistuksista partiotoiminnassa:

1. Älä osallistu partiotoimintaan, jos sinulla on flunssan oireita tai olet muutoin tulossa kipeäksi.

2. Pese kädet partiokokoukseen tullessasi ja sieltä lähtiessäsi.

3. Käytä käsidesiä ahkerasti.

4. Aivasta tai yski poispäin muista ihmisistä, voit mennä vaikka toiseen huoneeseen. Pese tarvittaessa kädet.

5. Maskin käyttöä suositellaan Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella kaikissa yleisötilaisuuksissa, kuten urheilu- ja kulttuuritapahtumissa. Viikoittaisissa partiokokoontumisissa käyttöön ei velvoiteta.

6. Ilmoita ryhmänjohtajalle sekä lippukunnanjohtajalle, jos epäilet koronavirustartuntaa ja olet osallistunut partiotoimintaan.

************************************************************************

Tämä viesti on lähetetty kaikille lippukunnan jäsenille sekä huoltajille, joille on rekisteröity sähköpostiosoite jäsenrekisteriimme. Päivitäthän yhteystietosi ajantasalle osoitteessa: asiointi.partio.fi 

Facebook: Ilkan Partiolaiset 

Instagram: ilkanpartiolaiset, pohjanmaapartio, partioscout