Ilkan Partiolaisten uutiskirje 5/2020 (julkaistu 21.7.2020)

Ilkan Partiolaisten uutiskirje 5/2020

Tämä uutiskirje lähetetään kaikille lippukunnan jäsenille sekä huoltajille, joille on rekisteröity sähköpostiosoite Kuksa-järjestelmään. Uutiskirje ilmestyy ainakin 6 x vuodessa.

************************************************************************

PARTIOAIKATAULUJA SYKSYLLE 2020

Seuraamme lippukunnassa Suomen Partiolaisten antamia ohjeistuksia koronavirustilanteen suhteen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että voimme aloittaa toimintamme normaalisti, suunnitellulla aikataululla. 

16.8. Telttatalkoot – koko perheen tapahtuma
Talkoiden tavoitteena on tarkistaa lippukunnan kaikkien telttojen kunto teltat avaamalla ja/tai pystyttämällä. Aloitamme su klo 10 Koskenkorvan varastolla (Auseeraajantie 4) ja talkoot jatkuvat niin kauan, että saamme kaikki teltat käytyä lävitse. Voit osallistua, vaikka et pääsisi heti klo 10 mukaan tai joudut lähtemään aikaisemmin. Tapahtumaan voi osallistua koko perheen voimin.  

19.8. Samoajien, vaeltajien ja aikuisten kauden aloituspalaveri 
Lippukuntamme johtajisto eli samoajat, vaeltajat ja aikuiset kokoontuvat suunnittelemaan syksyn kuvioita keskustan kololle ja käymään läpi ajankohtaisia asioita. Samalla pidetään mahdollisesti myös koulutuksellisempaa ohjelmaa. Jos sinulla on mielessä jokin aihe, josta koet kaipaavasi preppausta tai haluat muutoin käsitellä ko. iltana, laitahan viestiä ohjelmajohtajalle, Helenalle, nolla-neljä-neljä 252 4898. 

2.9. Alkajaishyppelöt – Partiopuuska
Koko lippukuntamme syksyn aloitustapahtuma pidetään tänä vuonna Pohjanmaan Partiolaisten Partiopuuska-kampanjan yhteydessä. Tapahtumassa on luvassa pientä ohjelmaa, partiotoiminnan esittelyä sekä infoa ryhmiin ilmoittautumisesta. Tapahtumaan ovat tervetulleita lippukuntamme jäsenet sekä kaikki partiosta kiinnostuneet perheineen.

5.9. Tervetuloa partioon aikuisena – retkiruoan äärellä
Ilkan Partiolaiset ry järjestää lauantaina 5.9. klo 11-15 yli 18-vuotiaille suunnatun Tervetuloa partioon-kurssin Ilmajoella. Tutustumme partiotoimintaan ja valmistamme yhdessä retkikeittimillä sekä nuotiolla ruokaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.8. partiolaisten jäsenrekisterissä: kuksaan.fi/34245 (Valitse ilmoittautuessa ”Jos et ole partiolainen” -lomake, mikäli olet uusi. Tapahtumaan ilmoittautuminen ei tarkoita jäseneksi liittymistä). Löydä netistä: Facebook-tapahtuma https://www.facebook.com/events/1375093669319473/?active_tab=about 

8.9. Partioon ilmoittautuminen
Uudet jäsenet ilmoittautuvat mukaan lippukunnan toimintaan tekstiviestillä. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin monta, kuin ryhmässä on tilaa. Loput jäävät varasijajonoon. Kaikki vanhat jäsenet säilyttävät paikkansa ryhmissä. Ryhmäkoot vaihtelevat 10-15 hengen välillä. Ilmoittautumisesta pidetään infotilaisuus alkajaishyppelöissä. Lisäksi ilmoittautumisohjeet päivittyvät mm. nettisivuillemme.

12.-13.9. Klapi – Pohjanmaan Partiolaisten partiotaitojen syysmestaruuskilpailut Ilmajoella
Kauan odotettu ja pitkään suunniteltu viikonloppu lähestyy – lippukuntamme ja alueemme isännöimät partiotaitojen syysmestaruuskilpailut mittelöidään syyskuussa Ilmajoella. Kilpailussa on sininen, punainen, ruskea, harmaa sekä vaaleanpunainen sarja, ja alaikäraja kilpailijoille on 14 vuotta. Ilmoittautuminen jatkuu 23.8. asti – kerää siis vartio kasaan ja lähde mukaan kilpailemaan! Jos puolestaan haluaisit lähteä auttamaan kisajärjestelyissä oli se sitten rastihenkilön, huoltomiehen tai joka paikan höylän hommia, ota yhteyttä kilpailunjohtajaan tai järjestelysihteeriin:
Elsa Lahti elsa.lahti [at] partio.fi

Julia “Julle” Saarimäki julia.saarimaki [at] gmail.com

https://pohjanmaa.partio.fi/nyt/klapi/

Partiokokoontumiset alkavat 21.9.->
Kunhan kisapöhinöistä on toivuttu, viikotoiminta jatkuu jälleen viikolla 39. Ryhmänjohtajat ottavat yhteyttä ryhmien kokoontumisajoista sopimiseksi.

************************************************************************

Facebook: Ilkan Partiolaiset 
Instagram: ilkanpartiolaiset, klapikisat